L’Ajuntament de La Vilavella estabilitza a 12 treballadors municipals per a garantir el millor servici als veïns

  • Carmen Navarro: “Ha sigut un procés molt llarg i laboriós però que permetrà millorar la qualitat de vida al poble”

La Vilavella, 19 d’abril de 2023.- L’equip de Govern de l’Ajuntament de La Vilavella té com a principal objectiu millorar els servicis que presta a les veïnes i veïns del municipi. Amb eixa intenció acaba de finalitzar un intens i farragós procés per a estabilitzar 12 llocs de treballadors municipals.

D’esta manera, esta mateixa setmana ha finalitzat un procés de nou mesos gràcies al qual ha aconseguit complir ja amb les mesures de reducció de la temporalitat del personal que s’havia proposat, la qual cosa ha permés estabilitzar els llocs de treball de 12 persones en este temps, que estaven com a laborals, la qual cosa ha suposat un immens treball de gestió i burocràcia, tenint en compte que es tracta d’un municipi xicotet i amb pocs recursos econòmics i personals.

Es tracta dels llocs de l’ADL, el monitor esportiu, la monitora de la unitat de respir, el peó enterrador, les dos netejadores, que a més són de les més antigues a l’Ajuntament, els tres peons de neteja, l’auxiliar de la biblioteca, la treballadora social i l’auxiliar del servici d’ajuda a domicili.

Carmen Navarro, alcaldessa de La Vilavella, ha explicat que “amb la publicació esta setmana de la designació del personal laboral fix de l’Ajuntament de La Vilavella acaba un procés molt llarg, en el qual hem estat immersos estos nou mesos, però que ajudarà a millorar la qualitat de vida al poble. Hi ha sigut molt laboriós perquè hem hagut de nomenar els tribunals, hem fet les proves, hem arreplegat les documentacions, hem valorat les documentacions i s’han establit tots els processos per a selecció del personal i provisió dels llocs. A més, s’han fet les actes de la presa de possessió i s’han finalitzat les resolucions d’alcaldia. Amb tot això hem complit amb el compromís que assumim en arribar el nou equip de Govern d’estabilitzar a tots els treballadors i complir amb les mesures de la reducció de la temporalitat”.

I és que, des que fa nou mesos l’alcaldessa i el nou equip de Govern assumiren la gestió municipal, han fet un important esforç per a garantir la millor gestió possible a l’Ajuntament de La Vilavella i d’eixa forma prestar el millor servici possible a les veïnes i veïns.

COMPARTIR NOTÍCIA