L’Ajuntament de La Vilavella celebra que el Mig Any Fester haja sigut tot un èxit de participació

Carmen Navarro: “Vull agrair el treball de totes les persones que han treballat perquè la gent haja pogut gaudir”

L’Ajuntament de La Vilavella ha celebrat que el frenètic cap de setmana del Mig Any Fester 2024 haja sigut tot un èxit de participació, gràcies a la programació organitzada per l’equip de Govern i organitzadors, així com perquè la festa haja transcorregut sense incidents ressenyables a pesar que milers de persones han gaudit tot el cap de setmana als carrers del poble.

Carmen Navarro, alcaldessa de La Vilavella, ha volgut “agrair a totes les persones que han estat treballant, des de la regidoria de Festes fins a la coordinadora, per a preparar una variada i atractiva programació. Estem contents i satisfets per com s’han desenvolupat tots els actes”.

L’alcaldessa també ha destacat que “tant les veïnes i veïns del poble, així com el públic en general, han participat de manera massiva i responsable en tots els actes. La regidoria de Servici i la seua àrea també han treballat moltíssim, juntament amb al Brigada Municipal, per a mantindre els carrers del poble perfectament netes tant el dissabte com el diumenge, malgrat tota la gent que hi ha hagut gaudint de la festa al carrer. És important que el poble estiga en les millors condicions, encara que siga en moments de festa. Sempre succeïx alguna gamberrada que provoca algun mal, però ha sigut una cosa mínima. Per això volem agrair als joves que hagen sigut acurats i responsables”. Cal recordar que l’Ajuntament de La Vilavella va preparar una intensa i molt atractiva programació per a la celebració del Mig Any Fester 2024, que va tindre lloc d’esta finalitat de setmana i que ha tingut l’epicentre en el món taurí. L’equip de Govern va programar una desena d’activitats d’oci d’allò més variat, que va conjugar esdeveniments relacionats amb els bous, activitats musicals i gastronòmiques, a més de tindre en compte que es divertiren també els més xicotets.

COMPARTIR NOTÍCIA