L’Ajuntament de La Vilavella adequa i neta set zones per a millorar la seguretat de cara a la campanya estival

  • Carmen Navarro : “És un treball molt important que hem pogut desenvolupar gràcies a la maquinària de la Diputació”

La Vilavella, 31 de maig de 2024.- L’Ajuntament de La Vilavella continua dedicant bona part dels recursos i la gestió dels equips municipals a garantir els servicis i millorar la qualitat de vida tant dels veïns com dels visitants del poble. Gràcies al treball de la brigada municipal i l’ajuda de maquinària de la Diputació Provincial, l’equip de Govern ha pogut treballar per a adequar i netejar camins en set zones del terme municipal.

Els equips que han treballat de manera coordinada entre l’Ajuntament i la Diputació han millorat durant la segona quinzena de maig en el Camí Antic abocador, el Canyar Camí Murta, els marges de la carrerera La Vall, el Caixer Font Freda, l’Antic Camp Basses Roges, el Polígon industrial i la Vorera Camí Vieta.

Carmen Navarro, alcaldessa de La Vilavella, ha explicat que “este treball és molt important per a garantir tant la neteja dels marges dels camins i del polígon industrial del municipi, com per a millorar la seguretat i la prevenció de sinistres. És un treball importantíssim per a garantir la cura dels nostres vials, per la qual cosa vull agrair la sensibilitat que han mostrat en la Diputació de Castelló per a disposar de la maquinària que necessitàvem per a adequar el nostre entorn just ara, que començarem a tindre molt més trànsit de vehicles i de visitants en arribar l’estiu”.

L’equip de Govern municipal continuarà treballant tota la legislatura per a aconseguir tot el suport possible de les administracions autonòmica i nacional perquè ajuden a La Vilavella a tindre tot el seu terme municipal en bones condicions. De fet, confia que el mes d’octubre torne a poder disposar de les maquines del Parc Mòbil de la Diputació, en este cas per a adequar els camins rurals de tot el terme municipal de cara a la temporada de pluges i de l’hivern.

COMPARTIR NOTÍCIA