L’Ajuntament de La Vilavella activa procés per a vendre al públic les places de l’aparcament municipal

  • Carmen Navarro: “Amb la publicació dels estatuts ja iniciem la fase per a adjudicar per subhasta les 79 places”

La Vilavella, 25 d’abril de 2024.- L’Ajuntament de La Vilavella ha posat en marxa esta setmana el procés per a posar a la venda les places disponibles en l’aparcament municipal de la Plaça del Mercat. Per a això ja s’ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província l’aprovació dels estatuts de la comunitat de propietaris d’este aparcament i, una vegada ratificats, podrà iniciar-se el procés de subhasta per a vendre les places d’aparcament subterrani disponibles.

Es tracta d’un total de 79 places les que s’han construït en el subsol de la Plaça del Mercat, de les quals quatre es mantindran com de titularitat de l’Ajuntament de La Vilavella. I és que, de manera prèvia a la seua alienació, resulta necessària l’aprovació d’uns estatuts de comunitat de propietaris que establisquen les regles concretes per a l’exercici dels drets i obligacions per part dels propietaris respecte de la comunitat i de la resta dels copropietaris.

Este procediment suposa la fase final d’un procediment que estava paralitzat des de fa dos anys, precisament des de la moció de censura, per la qual cosa el nou equip de Govern ha hagut de reactivar-ho.

Carmen Navarro, alcaldessa de La Vilavella, ha assegurat que “han sigut mesos d’un treball intens i laboriós per a culminar un procés el més just possible i obert a totes aquelles persones que puguen estar interessades a adquirir alguna de les places que eixiran a subhasta. Creiem que és el millor sistema pensant tant que puguen optar a un aparcament tots aquells que ho desitgen, garantint’ que el municipi puga obtindre uns ingressos que redunden en totes les persones que viuen a La Vilavella”.

Un equip de Govern centrat en la gestió

El treball que estan realitzant l’alcaldessa Carmen Navarro i tot el seu equip de Govern comencen a donar els seus fruits, després que en tot just una setmana hagen iniciat el procés de venda de les places d’aparcament, després de firmar dimarts passat la recepció oficial de les instal·lacions del nou tanatori municipal.

Cal recordar que fa uns dies també va finalitzar un procés gràcies al qual l’equip de Govern de La Vilavella ha aconseguit complir ja amb les mesures de reducció de la temporalitat del personal que s’havia proposat. I és que ha aconseguit estabilitzar els llocs de treball de 12 persones que estaven com a laborals, la qual cosa ha suposat un immens treball de gestió i burocràcia, alhora que garantix una millor prestació de servicis a les veïnes i veïns del poble.

COMPARTIR NOTÍCIA