Ultimant els treballs en el Grup Escolar José Alba de La Vilavella

  • La nova Direcció del Col·legi José Alba afronta l’inici de curs amb els deures fets.

El Director del Col·legi José Alba, Sergio Zarzoso, i el seu nou equip directiu, juntament amb Mari Carmen Hueso i Marilo Lucas, porten molts dies ultimant els protocols d’Educació i Sanitat amb la finalitat de garantir unes aules segures en l’inici del curs escolar.

L’Alcaldessa de La Vilavella, Carmen Navarro, i la Primera Tinenta Alcaldessa i Regidora d’Educació, Inma Traver, han estat en constant contacte amb els tècnics de l’obra que s’està duent a terme a l’Escola, així com amb les autoritats en matèria educativa. Per a això han comptat amb la supervisió del Director Territorial de la Conselleria d’Educació, Alfred Remolar i de la Inspectora de la Conselleria d’Educació, Marisol González, els quals han comprovat l’estat actual de les obres.

El projecte d’obra del programa ‘Edificant’ promogut per la Generalitat està en procés de finalització. Durant aquests últims dies, la intensitat de treball s’ha multiplicat perquè les molèsties als xiquets i xiquetes siguen les mínimes, amb les màximes garanties de seguretat.

Des de l’Ajuntament han volgut enviar un missatge: “Agraïm a tota la Comunitat Educativa la seua implicació. Ens consta que tant els mestres, com l’AMPA s’han bolcat moltíssim, per això els donem les gràcies i els demanem als pares i mares, la seua comprensió

Les autoritats han destacat que el més important serà el paper que juguen els xiquets i xiquetes en la implantació de nous hàbits sanitaris davant el Covid-19.

Ajuntament de La Vilavella.

Ajuntament de tots.

2020-09-03T10:06:10+00:00 02/09/2020|
Skip to content