Història de la policia 2015-12-09T15:49:30+00:00

Història de la Policia Local

La Policia Local de la Vilavella, és un cos de policia jove ja que va ser creat l’any 1985, i el motiu d’això va ser degut a l’existència d’uns quants balnearis a la població, augmentant considerablement els habitants de la vila.

Anteriorment a la creació del cos de Policia Local, existia un altre ben diferent sent este el de serens, els quals només tenien servici a les nits.

El cos de la Policia Local, tot i la seua curta plantilla, realitza una infinitat de funcions; Prevenció i control en horari de tancament de locals comercials, assessorament al ciutadà, atestats per accident de circulació en nucli urbà, confecció de diligències prèvies judicials, regulació del tràfic, al seu requeriment col·laboració amb els cossos i forces de seguretat de l’estat en accidents en via de la seua competència, col·laboració amb Creu Roja de Nules, mesuraments de sonometria tant a vehicles com a vivendes, notificacions tant judicials com municipals, etc. Així mateix s’ha col·laborat amb el sistema de teleajuda per a ancians i discapacitats.

Skip to content