Saluda de l’Alcalde 2018-04-26T22:06:09+00:00

Saluda de l’Alcalde

Com alcalde de La Vilavella us done la benvinguda.

L’Ajuntament de La Vilavella ofereix una WEB dinàmica que pretén apropar l’administració als nostres veïns i veïnes, a l’hora que mostra les virtuts del nostre poble al potencial visitant.
Un dels eixos de treball que s’han marcat des de l’equip de govern, és la comunicació i la transparència davant dels vilavellers i vilavelleres. La pàgina WEB és una ferramenta que completa el ventall de mitjans utilitzats des de l’Ajuntament per donar a conèixer la tasca portada a terme des del consistori.
En este domini es pot trobar tota la informació referent al nostre extens patrimoni, les nostres festes i tradicions, les aigües termals i tota l’oferta d’oci i cultura que La Vilavella atresora. A més, és una plataforma que enllaça amb altres canals de comunicació i posa també a disposició la informació referent a canvis legislatius, ordenances, bosses de treball…
En definitiva, la pàgina WEB de l’Ajuntament de La Vilavella creix dia a dia per donar cabuda a les aspiracions i inquietuds dels nostres veïns i veïnes.

L’administració pública ha de vetllar pels interessos de la gent i treballar en la solució dels problemes que afecten al nostre poble.

Un govern de tots i per a tots. Un govern de canvi.

Manel Martínez Grau
Alcalde de La Vilavella