Ramón Recatalá i Xari Adrián guanyen la XX Marxa de Muntanya Sant Sebastià, de la Vilavella

Un any més la Vilavella l’ha tornat a fer, s’ha convertit en la protagonista de les carreres de muntanya, a l’omplir-se de corredors per a celebrar la XX edició de la Marxa de Muntanya Sant Sebastià del municipi. Esta carrera es caracteritza perquè el seu recorregut transcorre per les portes del Parc Natural de la Serra d’Espadà.

Els corredors han pogut gaudir d’un sol increïble i una gran temperatura, un temps òptim per a dur a terme esta competició tan popular, de la qual també han pogut beneficiar-se veïns, familiars i acompanyants dels corredors.
Com cada any, la carrera ha sigut tot un èxit de participació, ja que es van esgotar les 1.000 places que s’oferien, una cosa molt important en el seu 20 aniversari.
Els més ràpids i hàbils, en categoria masculina, un any més han sigut els dos corredors locals, Ramón Recatalá (01.25:01) i Jonathan Rogla (01.25:48), primer i segon classificat en la prova tradicional de 17,25 quilòmetres. També el jove atleta local Adam Pedro ha sigut el primer a travessar la meta, en la categoria júnior, amb un temps de 55 minuts 36 segons.

Amb la XX Marxa de Muntanya Sant Sebastià la Vilavella tanca un programa de festes molt complet per a honrar al seu patró.

 

Font: laplanaaldia.com

Podeu consultar la classificació des del següent enllaç: Classificació 

2020-02-03T09:33:18+00:00 03/02/2020|
Skip to content