Punts d’interés turístic Copy 2020-09-16T12:33:31+00:00

Punts d’interés turístic

Antiguo Castillo de Nules

Antic Castell de Nules

Construït pels àrabs al segle X. Conquerit al 1238 pel Rei Jaume I, passant a l’any 1250 a mans de la família Montcada i posteriorment als Centelles. En estat ruïnós conserva una interessant cisterna de l’època àrab i un paviment de ceràmica de Manises de la capella de Sant Jaume (Segle XV).

Gruta de Nuestra Señora de Lourdes

Gruta de la Mare de Déu de Lourdes

A pocs metres de la mentada ermita es troba la Gruta de la Mare de Déu de Lourdes, reproducció de la gruta de la localitat francesa del mateix nom.

Balneario

Balneari

Actualment la població compta amb un balneari situat a la Plaça de la Vila nº 5, que aprofita les propietats curatives de les aigües del subsòl. A principis del segle XIX la població va comptar amb 11 balnearis que eren visitats per 10.000 persones.

Museo de Historia de la Villa

Museu d’Història de la Vila

Colecció museogràfica.

C/. Cova Santa nº 58 (Edifici del Cervelló)

Horari d’obertura: Dijous de 17:00 a 20:00 hores i visites concertades (tlf.964677448).

Museu dels Espardenyers

Museu dels Espardenyers

Al casc antic del municipi, s’ha rehabilitat una casa conservant la seua idiosincràsia. El Museu dels Espardenyers està pensat per a exposar el conjunts d’utils que empleaven al municipi per elaborar espadenyes d’espart, ja que era l’activitat més arrelada de la població en altres temps. Totes les peces que s’exhibisen son peces etnogràfiques i reben especial interés coma signe d’una entitat cultural pròpia

[/fusion_builder_row_inner]
Ermita de San Sebastián

Ermita de San Sebastiá

Junt al nucli urbà del municipi es troba l’ermita de Sant Sebastià, que data de l’any 1934.

Mirador

Mirador

Des del Via Crucis que unix el poble amb l’ermita es divisa una bona panoràmica sobre el mantell verd de tarongers que cobrix la comarca de la Plana Baixa.

Iglesia Parroquial

Esglèsia Parroquial

Dedicada a la Sagrada Família, és d’estil corinti, va ser inaugurada al 1756 i restaurada al 1951.

Jardín de la Glorieta

Jardí de la Glorieta

En este jardí es troben diversos elements interessants com: La Font Calda, brollador d’aigües termals que naix al mateix lloc on està situada la font. Les virtuts medicinals d’estes aigües eren ja conegudes pels romans. Brollen a una temperatura de 27ºC. Dins del mateix recinte està situat l’edifici del Cervelló, on s’ubica el Museu d’Història de la Vila i un llavador públic (curiós testimoni etnològic).

Galeria d’imatges

Skip to content