Proveïment de material de protecció a tots els veïns del municipi

? Les gestions realitzades en els passats dies des del Govern municipal de la Vilavella, van donant resultats garantint el proveïment de material de protecció a tots els veïns del municipi.

L’Ajuntament de La Vilavella ha rebut un dels dos comandes de màscares per a la seva distribució entre tots els veïns. L’equip de Govern municipal s’ha encarregat de deixar-ho tot preparat, i avui continuem repartint per totes les cases del municipi.

Des del consistori s’està a l’espera de les 3300 màscares més, que es van encarregar a través del servei coordinat per la Diputació Provincial de Castelló, i que l’Ajuntament comprarà a l’empresa designada.

L’objectiu de les gestions realitzades és garantir l’abastament massiu d’aquest material de protecció a tots els veïns del municipi. “Portem molt de temps intentant aconseguir material, hem estat previsors i a través de diferents empreses hem realitzat compres, per assegurar-nos el material de protecció”.

La Vilavella porta ja diverses setmanes rebent material de protecció i desinfecció que vam repartir en tots els comerços de la localitat. Mentre estem a l’espera que arribin les màscares de l’servei coordinat per la Diputació, podem garantir que tots els veïns comptin amb aquest material de protecció per a la seva salut “.

Cal recordar que l’Ajuntament ha bolcat tots els seus recursos personals i materials en dotar la Vilavella de tots els mitjans de prevenció de el contagi de l’Covid-19 en aquesta crisi sanitària, i totes les màscares que es repartiran estan sent sufragades amb recursos propis de l’consistori . “Treballem dia a dia i no baixem la guàrdia, seguim amb tot el dispositiu actiu per seguir guanyant camí a la malaltia i tornar com més aviat millor a la normalitat”.

#AyuntamientoDeTodos

2020-05-06T09:08:29+00:00 06/05/2020|
Skip to content