Promocionem La Vilavella!

L’Ajuntament de La Vilavella participa en la primera edició del concurs fotogràfic “Capturant la nostra terra” organitzat per Ruralnostra SCCV, en el Dia Internacional de la Fotografia.

Una iniciativa per a promocionar i potenciar les localitats i espais naturals de la província de Castelló. És per això que, des de l’Ajuntament convidem a tots a capturar cadascun dels racons de la nostra localitat i participar en aquest interessant projecte.

 

Requisits per a participar:

 • Podrà participar qualsevol persona major d’edat que haja nascut, residisca i/o estudie a la província de Castelló.
 • El participant haurà d’entregar un mínim de 5 fotografies de pobles de la província, almenys 2 d’elles de la seua localitat, i un mínim de 5 fotografies de zones naturals dels termes municipals, almenys 2 d’elles de la seua localitat.
 • En el cas de ser d’una altra província, però estudiar a Castelló, es considerarà que el mínim de fotos de “la seua localitat” s’hagen de realitzar en la localitat en la qual s’estudia.
 • El participant haurà d’emplenar el següent formulari d’inscripció (https://forms.gle/r4e8sXAE92T993MBA) on podrà adjuntar les seues fotografies.
 • El participant haurà de publicar les seues fotografies en Instagram i/o Facebook, esmentant a Ruralnostra i utilitzant l’etiqueta #ruralnostracaptura
 • Les fotografies han d’adjuntar-se de la següent forma:
  1. Totes alhora al final del formulari, mitjançant enllaç a Google Drive, WeTransfer o similar.
  2. En el nom dels arxius s’haurà d’indicar la localitat on han sigut preses les fotografies.
  3. S’enviaran en format digital, en JPEG, amb unes dimensions mínimes de 4000×3000
  4. Poden ser retocades de manera lliure, però, en tal cas, s’haurà d’adjuntar també la imatge original.

La data límit per al lliurament del formulari i la publicació dels fotografies en xarxes socials és el 30 de setembre.

La resolució del jurat serà anunciada el 16 d’octubre de 2020 i és comunicarà per correu electrònic als participants. La persona guanyadora rebrà un bon premi de 700 € en material fotogràfic.

2020-08-31T10:03:39+00:00 26/08/2020|
Skip to content