Programa de festes 2017-12-08T11:45:48+00:00

Programa de festes

DIVENDRES 8 DE SETEMBRE

12:00 H. Inauguració oficial de la fonda de festes.

18:00 H. Des del balcó de l’Ajuntament “CRIDÀ” de començament de festes, a càrrec del ciclista olímpic Sebastián Mora Vedrí, acompanyat de les autoritats municipals, dispararà el Chupinazo anunciant l’inici de les festes. A continuació pel recorregut habitual es realitzarà la tradicional desfilada de penyes que conclourà a la plaça de l’Estrella amb festa de l’escuma. (L’organització no es fa responsable de deterioraments que puguin patir les peces de roba, de manera que es recomana l’ús de roba adequada, així mateix és recomanable l’ús de quatre grapes aquàtiques per evitar possibles irritacions als ulls), la desfilada serà acompanyat per una DISCOMOVIL MÒBIL que obrirà la desfilada i per la xaranga XACAMIN que el tancarà.

FESTA DEL MOJITO
23:00 H. A la plaça de l’Estrella actuació de l’orquestra “LA CLAU ‘amb repartiment de” porrat’ i mojito per als assistents. Patrocinat per FUSTECMA.
A continuació, a la Zona Esportiva DISCOMOVIL patrocinat per la penya “Guru-Guru”, amb motiu de la seva 5 ° Aniversari.

DISSABTE 9 DE SETEMBRE

11:30 H. En el final del carrer Barranc tobogan aquàtic gegant “Summersplah” (per gaudir de l’atracció és recomanable l’ús de matalassos). Aquesta atracció d’aigua farà gaudir a joves i majors d’un tobogan de 100 metres de pura adrenalina. Patrocinat pel BALNEARI VILLAVIEJA.

11:30 H. III Jornada de portes obertes per visitar el Campanar de l’Església Sagrada Família de la Vilavella. Durant la visita experts del gremi de campaners de Castelló explicaran les peculiaritats dels sons i la histona de les campanes del nostre municipi.

13:00 H. Volteig tradicional de campanes per part del gremi de campaners de Castelló anunciant la festa.

19:00 H. Bou brau de la prestigiosa ramaderia “Javier Molina” marcat amb el número 12 i guarisme 3.

22:00 H. A la Zona Esportiva tradicional sopar de “Pa i Porta” amenitzada per l’orquestra “ATZAR”.
En acabar a la Zona Esportiva i patrocinat per la penya “EL JALEO” amb motiu del seu 5è Aniversari DISCOMOVIL amb l’actuació del DJ Dani Alguacil.

DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

11:30 H. Missa solemne de la Translació del Senyor, amb l’assistència de les autoritats municipals, oficiada pel rector Don Ignasi del Villar i Santaella i cantada per la Rondalla Vilavellera.

12:45 H. A la plaça de l’Estrella gran “Mascletà” a càrrec de la pirotècnica Peñarroja.

19:00 H. Solemne Processó del Santíssim Sagrament amb l’assistència de les Autoritats Locals pel recorregut de costum. A continuació es procedirà al tir d’un Castell de Focs Artificials.

22:30 H. A la Zona Esportiva es representarà el musical “Festa Major” (sainet musical protagonitzat pels actors de la popular sèrie “L’Alqueria Blanca”). L’entrada per a l’espectacle serà solidària (a l’entrada hauran unes urnes solidàries on els assistents podran deixar el seu donatiu a benefici de l’Associació contra el “SÍNDROME DE WILLIAMS”).

DILLUNS 11 DE SETEMBRE

09:30 H. A l’església parroquial Missa en memòria dels difunts de la nostra localitat.

14:00 H. A la Zona Esportiva dinar de germanor amenitzat per l’orquestra “SUPERMAGIC”.

16:00 H. A la Zona Esportiva castells inflables per als nens.

DIMARTS 12 DE SETEMBRE

11:00 H. Al C.P. José Alba, amb la col·laboració del Club d’Atletisme A 4 PELAT i la Direcció del Centre, curses infantils patrocinades per la COOPERATIVA AGRICOLA SANT JOSEP DE LA VILAVELLA.

13:30 H. Tancament i prova de vaquetes a càrrec de la ramaderia Pedrera de Vila-real. La primera vaca a ser lidiada en la prova de vaquetes serà la recordada vaca “pastissera”.

18:30 H. XV Concurs de ramaderies amb la participació de la ramaderia Armando Beltrán.

20:00 H. Descans per berenar.

22:00 H. Continuació del concurs de ramaderies.

23:30 H. Bou Embolat de la ramaderia d’Armando Beltrán. A continuació, A la Zona Esportiva actuació de l’artista local Alejandro Soria que presentés el seu nou disc. A continuació, a la Zona Esportiva DISCOMOVIL.

DIMECRES 13 DE SETEMBRE

11:30 H. A la plaça de la Vila es muntaran un conjunt de tallers amb animació infantil per al gaudi dels més petits.

13:30 H. Pel recorregut habitual, tancament i prova de vaquetes de la ramaderia Tano d’Artana.

18:30 H. XV Concurs de ramaderies amb la participació de la ramaderia Vicente Benavent.

20:00 H. Descans per berenar.

22:00 H. Continuació del concurs de ramaderies.

00:00 H. A la Zona Esportiva “QUE TEMPS TAN FELIÇ”. Es tracta d’una macrodiscomòbil progressiva que fa un repàs de la música des del Origen de les discoteques tal com les coneixem. Començarà amb música de l’Donald, 47 d’Almenara, Kubic, la Mina, Industrial, La Factoria …

DIJOUS 14 DE SETEMBRE

11:30 H. A la plaça de la Vila es muntaran un conjunt de mòduls infantils per al gaudi dels més petits.

13:30 H. Pel recorregut habitual, tancament i prova de vaquetes de la ramaderia Tano d’Artana.

18:30 H. XV Concurs de ramaderies amb la participació de la ramaderia Miguel Parejo.

20:00 H. Descans per berenar.

22:00 H. Continuació del concurs de ramaderies.

23:30 H. LA NIT DE BALLS DE SALÓ. L’Orquestra VINTAGE ens delectarà amb el seu repertori de música de ball, a més els membres de l’Acadèmia de Ball MASCARELL BALLA, ens oferiran una petita exhibició per després interactuar amb tots els veïns i convertir aquesta vetllada en una magnífica nit de balls de Saló.

A continuació, a la Zona Esportiva “THE SHOW”. Es tracta d’una macrodiscomòbil en què interactuen músics en directe, robots de led, i grans sorpreses.

DIVENDRES 15 DE SETEMBRE

11:30 H. A la plaça de la Vila es muntaran un conjunt de mòduls infantils per al gaudi dels més petits.

13:30 H. Pel recorregut habitual, tancament i prova de vaquetes de la ramaderia Tano d’Artana.

17:30 H. XV Concurs de ramaderies amb les participació de la ramaderia Germán Vidal. (Aquest dia no s’aturarà a berenar).

22:30 H. Des de la plaça de la Vila, sortida de la desfilada de disfresses pel recorregut habitual per finalitzar a la Zona Esportiva. La desfilada de penyes serà encapçalat per una discomòbil i Io tancarà la Xaranga Xacamin.
A continuació Ball de Disfresses, a la Zona Esportiva ball amenitzat per l’orquestra “CENTAURO”.
En acabar, a la Zona Esportiva i patrocinat per la penya “L ‘ESVARÓ” amb motiu del seu 5è aniversari, Discomòbil.

DISSABTE 16 DE SETEMBRE

07:00 H. Al Casal de Festes, es repartirà xocolata amb ensaïmades per reposar forces (les ensaïmades seran dels forns locals). Patrocinat per PROVEFE.

08:00 H. A la plaça Estrella, gimcana Show Prix Olimpus, on tots els joves podran demostrar les seves habilitats i viure els jocs olímpics amb la seva penya. A més de música en directe i proves esportives hi haurà premis per als guanyadors.

11:30 H. A la plaça de la Vila es muntaran un conjunt de mòduls infantils per als més petits.

13:30 H. Pel recorregut habitual, tancament i prova de vaquetes de la ramaderia Tano d’Artana.

19:00 H. Bou brau de la prestigiosa ramaderia “Javier Molina” marcat amb el número 14 i guarisme 3.

21:30 H. Sopar Fi de Festes. A la Zona Esportiva Sopar de Embotits (de les carnisseries locals).

23:00 H. A la Zona Esportiva espectacle musical “FREQÜÈNCIA MUSICAL” en què es realitzarà un recorregut per les cançons més actuals amb una cura vestuari i un espectacular ballet.
A continuació, a la Zona Esportiva actuació de l’orquestra “PEOPLE”. En acabar, a la Zona Esportiva DISCOMOVIL.

DIUMENGE 17 DE SETEMBRE

14:00 H. A la Zona Esportiva Dinar de Germanor per a tots els Jubilats i Pensionistes de la localitat. En acabar el dinar es realitzarà la representació teatral “EL Satir DE MORELLA”.

 

Skip to content