Nou servei amb l’estació meteorològica

L’Ajuntament de La Vilavella posa en funcionament a partir del dia 9 d’Octubre de 2020, l’estació meteorològica, de nom PLUVIUM!!!
“Les noves tecnologies a l’abast de tots, una eina útil, especialment per als agricultors”
– A partir d’ara els ciutadans podran sol·licitar a través de l’ajuntament informes detallats per a poder reclamar a les asseguradores qualsevol possible mal patit després d’algun episodi sever que haja afectat la localitat. També la corporació municipal els podrà sol·licitar per a ajudes o subvencions d’organismes oficials (p. ex. declaració zona catastròfica)
– L’estació meteorològica municipal, PLUVIUM, està programada per a enviar alertes als responsables municipals, quan detecten algun valor que puga comportar risc manifest per a la població (pluja intensa, vent fort, altes temperatures, situació risc incendis…). Gràcies a això els responsables estaran advertits de manera immediata de la intensitat del fenomen que s’estiga produint a La Vilavella.
– Gràcies al nou servei les autoritats i responsables municipals disposen d’una via directa d’informació meteorològica personalitzada que els ajudarà a estar sabedors de qualsevol situació que puga comportar algun risc per a la ciutat de La Vilavella (pluges intenses, granissada, forts vents, onades de calor, de fred, etc..) ajudant a previndre i alertar als ciutadans amb suficient marge de temps, així com avançar qualsevol tipus de mesura i actuació.
2020-10-09T18:25:48+00:00 09/10/2020|
Skip to content