Millorar la mobilitat entre municipis

NULES, MONCOFA I LA VILAVELLA TREBALLARAN EN UN PROJECTE COMÚ PER MILLORAR LA MOBILITAT ENTRE ELS SEUS MUNICIPIS

La idea és aconseguir fons europeus per dur a terme aquesta iniciativa.

Les poblacions de la comarca de la Plana Baixa de Nules, Moncofa i la Vilavella treballaran conjuntament en un projecte per millorar la mobilitat dels seus veïns, una iniciativa amb la qual es pretén connectar els tres municipis amb un carril bici i per a vianants.

Així ho han acordat els seus alcaldes, David García, Wenceslao Alós i Carmen Navarro en una reunió en la qual s’han valorat diferents opcions que poden desenvolupar conjuntament gràcies a el Pla de Recuperació per a Europa.

De manera que, aquest projecte estaria finançat amb fons europeus a través de el programa Next Generation EU que està dirigit a les administracions locals, principalment.

Davant la qual cosa, els tres alcaldes coincideixen a assenyalar que es tracta d’una oportunitat important per les seves poblacions, “són ajudes que poden gestionar els ajuntaments i que puntuen més si les actuacions afecten a diversos municipis”, matisa David García.

El pla Next Generation EU és un instrument temporal de recuperació dotat amb 750.000 milions d’euros i té com a objectiu dur a terme projectes per construir l’Europa posterior a la Covid-19, amb el desenvolupament d’actuacions sostenibles, inclusives i intel·ligents del territori contribuint així a crear una Europa més ecològica, més digital i resilient.

Els representants dels ajuntaments de Nules, Moncofa i la Vilavella es tornaran a reunir al mes de juny per seguir avançant en el projecte.

Gabinet de Comunicació LV

2021-05-31T11:37:17+00:00 31/05/2021|
Skip to content