Informació plaga mosquits

El Govern municipal de l’Ajuntament de la Vilavella, porta des de fa mesos preparant i estudiant tot el tema relacionat amb la plaga dels mosquits. Des de la Regidoria de Sanitat s’ha assistit a totes les reunions que s’han convocat, tant per la Diputació com les jornades que va organitzar la FVMP. Segons ha comentat Rosa Carratala “estem molt conscienciats i preocupats amb el tractament d’aquesta plaga, per això tota la informació recollida serà de gran utilitat”.

Segons Carratala “hem dedicat molt de temps a reunions i entrevistes amb empreses dedicades al procés d’aquests tractaments, finalitzant el treball en una reunió amb el Diputat Provincial Mario Garcia, al qual li hem traslladat la nostra preocupació”.

Després d’aquest treball, el govern municipal ha contractat els serveis d’una empresa, que ja la passada setmana va començar amb els tractaments que contemplen diverses fases, entre les quals també es troba la sensibilització i informació als veïns.

“Estem a l’espera dels informes que ha realitzat el departament mediambiental de la Diputació, que encara no ha remès al nostre Ajuntament, així com l’ordre de subvenció per poder fer front a una despesa elevada com aquest, ha finalitzat la regidora” .

2017-12-08T11:45:52+00:00 18/04/2016|
Skip to content