FESTES DE SANT ANTONI LA VILAVELLA

🔆DECLARADA FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA🔆
 
 
▪️Hui hem rebut una gran notícia!📧
▪️Des de la Secretària Autonòmica de Turisme ens han comunicat la signatura de la Resolució de la Declaració de Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.
 
L’alcaldessa de La Vilavella Carmen Navarro ha manifestat “és una gran satisfacció rebre aquesta notícia, de part del Secretari Autonòmic, volem expressar la nostra gratitut al departament que dirigeix Francesc Colomer”, “aquest és un treball de molta gent a la qual volem agrair”, ha conclòs Navarro.
 
Per la seua part els Tinents alcaldes i regidors de Turisme i Festes Inma Traver i Ximo Romero, han volgut ressaltar el treball desenvolupat pels seus departaments, Inma Traver ha ressaltat “la gran tasca realitzada per la Tècnica de Turisme per a completar la documentació de tots els carrers i barriades, esperem amb ànsia el reconeixement de la Secretaria Autonòmica per a tots i cadascun d’ells”.
 
Segons ha expressat Romero Tamarit “en un any difícil com aquest, el reconeixement ens dóna molta força per seguir treballant a tots els barris i fer que La Vilavella siga un poble de molt d’interés turístic”.
 
Per a finalitzar l’Alcaldessa ha agraït la col·laboració de clavaris i comissions, “quan es puga celebrar i tinguem la Declaració de totes les festes farem junts un acte de reconeixement, esperem ansiosos la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana”, ha conclòs Navarro.
 
2020-11-30T09:49:27+00:00 27/11/2020|
Skip to content