Festa La Vila 2017 2017-12-08T11:45:48+00:00

Saluda de l’ Alcaldia

Arriba setembre i La Vilavella es prepara per celebrar un any més la FESTA DE LA VILA, la festa de tots els vilavellers i vilavelleres.

L’equip de Govern presentem el programa de festes 2017 amb les millors intencions i esperant que passem tots plegats uns dies de goig i divertiment.

Recordarem tots junts l’origen de la Festa amb la “TRASLACIÓ DEL SENYOR”, participant de tots els actes religiosos que donen sentit a tantes i tantes celebracions i festes que impregnen el nostre calendari. Recordant també als difunts que ens han deixat, enviant el nostre respecte i estima als seus familiars i amics.

Compartirem amb els més menuts totes les activitats organitzades per a que gaudisquen dels dies de festa junts als pares. Començaran així a estimar una festa que ens uneix com a poble i que converteix el mes de setembre en un mes especial.
Aprofitarem els actes taurins per contemplar els festejos des dels cadafals i balcons i discutir la bravura dels animals.
Acudirem a les orquestres i actes organitzats per disfrutar de la música i dels espectacles de llums i colors. Ballarem i compartirem sensacions amb amics i companys de penya.

Menjarem i beurem al mesó, als casals, als patis… tot rient i gaudint de la companyia d’amics i veïns per convertir estos dies en especials i màgics.

Participarem dels esdeveniments esportius i concursos i poder aconseguir així, regals i trofeus que compartir amb els nostres.
En definitiva, dies intensos que són fruit d’un gran esforç i dedicació que tenen com a únic objectiu complir les millors expectatives que la gent té de les FESTES DE LA VILA 2017.

La Regidoria de Festes amb col•laboració de la Coordinadora de Penyes i la Comissió Taurina, han treballar durant tot l’any per oferir als vilavellers i vilavellers unes festes plenes d’actes i altematives per complaure als nostres veïns i veïnes en el que són les festes de tots. Any rere any s’intenta aportar i oferir novetats per seguir millorant i solucionant també els errors comesos en edicions anteriors. Tot l’esforc i temps dedicat per aconseguir el millor resultat possible no pot evitar que de vegades les coses no ixquen com tots desitgem. Es per això que, demanem comprensió si qualsevol cosa no transcorre de la millor manera i recordar que de vegades, hi ha canvis en la programació que venen motivats per normatives superiors que ens obliguen a adaptar-nos forçosament a les noves lleis. El Decret que regula els Bous al Carrer de març del 2015 aprovat per la Generalitat d’aquell moment, ens obliga als ajuntaments a complir una sèrie de requisits molt estrictes per poder celebrar els Bous per La Vila. Es ara més que mai que l’Ajuntament i els barris han d’anar de la ma per defensar i preservar les nostres tradicions.

L’Ajuntament de La Vilavella treballa pel benestar de tots els vilavellers i vilavelleres i per això demanem una vegada més que cal ser respectuosos amb tots els nostres veïns. Són dies d’excessos que hem de fer compatibles amb el descans i el treball, conservant i protegint el mobiliari municipal i particular. La convivència i la tolerància mútua han de ser una tònica constant sobretot aquests dies de festa al carrer, demostrant també als nostres visitants l’hospitalitat i solidaritat que ens caracteritza com a poble.

Les festes de La Vila no serien possible sense tots aquells que treballen per a què fins i tot el més mínim detall estiga controlat. Treballadors municipals, empreses patrocinadores, col•laboradors desinteressats, associacions i col•lectius diversos que aporten el seu esforç i recursos per a que puguem gaudir de les Festes de La Vila 2017. Agrair sobretot l’aportació de les Penyes que ens donen el color necessari per convertir les festes del nostre poble en especials.

Finalment desitjar-vos en nom de l’Ajuntament que tinc l’honor de presidir.

BONES FESTES DE LA VILA 2017

MANEL MARTINEZ GRAU
ALCALDE-PRESIDENT
AJUNTAMENT DE LA VILAVELLA

Skip to content