Tots hem de pendre consciència

Des de La Vilavella volem fer una crida a la responsabilitat de vilavellers,vilavelleres i visitants que venen a gaudir del nostre poble i de les rutes. En aquest cas ens hem adonat d’un augment de les persones que tant del poble com de fora cada volta més opten per un oci actiu de senderisme al nostre terme municipal. Ens afalaga profundament que valoren la bellesa i valor incalculable del nostre espai natural, però al mateix temps ens entristeix profundament el estat en el que queden les sendes i espais d’oci, com per exemple La Pinà.

Els equips de neteja s’esforcen cada dia (excepte festius) per a mantindre net i en condicions els diversos espais, però dia rere altre trobem que tot torna a estar ple de deixalles.
Recordem que les multes poden arribar als 100€.

Es per això que demanem que si es surt a la muntanya:

• Portar una bossa per a les deixalles i dipositar-les als diversos punts de recollida.

• Arreplegar algunes de les deixalles que altres han dipositat, contribuint a la cura del nostre entorn entre totes i tots.

• Planificar la ruta i si sabem que hem de fer un consum, fer-ho en les zones habilitades i amb punts de recollida per part de l’Ajuntament.

• Minimitzar el consum de aliments amb envasos de plàstic, optar per fruites, fruits secs i utilitzar envasos reutilitzables per al seu transport.

• Si es detecten comportaments incívics, amablement recordar les opcions a tindre en compte i la multa que suposa, a més de la degradació per al medi ambient que això comporta.
Siguem un exemple a seguir!!!

#GaudimDeLaNatura
#DisfrutemDeLesRutes
#SigamResponsables
#LaMuntanyaEsDeTots
#GràciesCHV
#AjuntamentDeTots 

2020-07-01T10:00:53+00:00 01/07/2020|
Skip to content