Pla d’Embelliment dels Accessos a la localitat

‼️ Bon dia! Molts ja haureu vist que el mural de la rotonda d’entrada a La Vilavella ja està acabat. 🖼
 
➡️ Es tracta d’una proposta més del Pla d’Embelliment dels Accessos a la localitat. Aquest mural, d’estil modernista i pintat per la mà del reconegut muralista Martín Forés, és una al·legoria als emblemes de La Vilavella. Si ens fixem en els seus detalls, a més de la banyista que protagonitza l’escena, podem trobar el castell, l’ermita de Sant Sebastià, unes espardenyes d’espart o el mític i desaparegut balneari de l’Estrella. També hi ha clares referències a la Font Calda i en la zona central inferior, el cap de brau que recorda la llegenda del bou encantat d’or.
 
Un mural acolorit i especial que dona la benvinguda a veïns i visitants i que demanem a tots, siga respectat com a obra artística que és. Perquè puguem gaudir d’ella molts anys. 🤲🏻🙏🏻
 
🙌🏻 Volem donar especialment les gràcies a Teresa Martínez per haver cedit desinteresadament la façana de la seua propietat per a ubicar aquest mural. Els tràmits amb l’empresa responsable del pal de cablejat es troben en procés per a que siga retirat o desplaçat.
 
🔜 I avancem que no ens acomiadem definitivament de Martín Forés, que en breu embellirà sota el seu pinzell, una nova zona de La Vilavella!
 
2022-06-14T10:06:41+00:00 14/06/2022|
Skip to content