Els parcs infantils en condicions d’ús

  • Importància del manteniment en parcs infantils
  • Reparació i seguretat

L’Ajuntament de La Vilavella ha dut a terme una important tasca de manteniment i reparació dels parcs infantils: Parc del Barranc, de la Glorieta i de la Plaça del Mercat. S’han canviat i millorat els elements que conformen estos, amb nous gronxadors. També s’han realitzat millores en el Parc del Yunke i ara presenta un aspecte molt més cridaner.

El manteniment dels parcs beneficia a tots. Ara els xiquets i xiquetes ja poden disfrutar dels gronxadors d’una forma segura, perquè la seguretat dels xiquets és sempre el més important en estes instal·lacions. Els parcs ja es troben oberts i en funcionament perquè juguen els més xicotets.

Com es poden observar en les fotografies, han quedat com a nous, ja que no es trobaven en bon estat, a causa del desgast amb el pas del temps i a diferents actes vandàlics que es van realitzar en estos espais.

A la fi que els xiquets tinguen un retorn als parcs de manera segura, recordem les normes d’ús de les àrees infantils: evitar les aglomeracions, mantindre les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de la màscara per a majors de 6 anys.

Responsabilitat, per la teua seguretat i la de tots, usa la màscara.

Regidoria de Servicis.

Ajuntament de La Vilavella.

Ajuntament de tots.

2020-08-11T13:20:19+00:00 11/08/2020|
Skip to content