El Musical de Nadal ‘El Reino del León’

El Musical de Nadal per a tota la familia!!!??? Recordeu de passar a per les entrades per l’Ajuntament.  1 € solidari a benefici de l’Alzheimer. No vos ho pergau ‘El Reino del León’???

 

* El Regne d’el Lleó, un musical que ret homenatge a l’exitosa i emblemàtica història de “El Rei Lleó”; una adaptació de l’Cicle de la Vida que manté els veritables valors sobre l’amor i l’amistat.
Una magnífica posada en escena ambientada a la llençol africana amb coreografies originals executades magistralment i les veus en directe interpretant els mítics temes musicals amb tots els canvis de vestuari de diferents animals per a cada escena, converteixen aquest espectacle en una cosa màgica i espectacular.
Un experimentant elenc, conformat per 14 artistes entre actors i ballarins, dóna vida als personatges originals, incloent a més, l’aparició de les “temibles hienes”, que ens aporten un tint còmic inesperat.


75 minuts perfectament estructurats amb subtils transicions d’escenes i ràpids canvis de vestuari, adaptades a el públic més petit, permeten un desenvolupament amb molt de ritme de principi a fi.
Un espectacle per a tota la família, un espectacle que et farà rugir d’emoció.
Benvinguts a el Regne de l’Lleó *

Passa a retirar les teues entrades per l’Ajuntament. Entrada solidària 1€
A benefici d’Associació de l’Alzheimer. AFA Provincia Castellò.

En la Coberta zona deportiva el dia 4 a les 18h.

2020-01-02T12:42:30+00:00 02/01/2020|
Skip to content