Dol Nacional

⚫️El Ajuntament de la Vilavella informa del ◾️DOL NACIONAL??

(Carta dirigida des de la Subdelegació de Govern)

SRA. ALCALDESSA – PRESIDENTA DE L’AJUNTAMENT DE LA VILAVELLA
Per al seu coneixement i als efectes oportuns, els comuniquem que el Consell de Ministres ha aprovat avui el Reial Decret que es publicarà al BOE, pel qual es declara dol oficial pels morts com a conseqüència de la pandèmia COVID-19.

El període de dol abasta des de les 00.00 hores de l’27 de maig fins les 00.00 hores del pròxim dia 6 de juny i durant aquest període i tal com estableix el Reial Decret, la bandera nacional haurà d’onejar a mig pal a l’exterior i lluirà un crespó a la part superior de l’pal, en tots els edificis públics i vaixells de l’Armada així com en les nostres representacions i missions a l’exterior. Haurà de tenir-se en compte el següent aclariment sobre la disposició de les banderes segons siguin d’exterior o d’interior:

– Bandera d’exterior: a mig pal.
– Bandera d’interior: crespó a la part superior de l’màstil (moharra)

A més, i per aquest motiu i també per al seu coneixement, demà dimecres, a les 12 del matí tindrà lloc a 1 minut de silenci en memòria de les víctimes que tindrà caràcter general i extensible a tot el país i al qual estan convidats a sumar-se tots els òrgans i institucions públiques i privades d’Espanya tant en el territori nacional com a l’exterior i molt especialment tots els ciutadans i ciutadanes des del lloc en què es trobin com a acte de profund respecte detenint l’activitat en tot el país durant aquest minut de silenci en memòria dels morts.

Així mateix, aquesta invitació a guardar 1 minut de silenci s’estén a tots els esdeveniments socials, culturals i esportius que tinguin lloc durant aquest període i també a aquells actes que tinguin lloc per primera vegada fins i tot una vegada finalitzat el dol oficial.

Una salutació,
Solitud Immaculada Ten Bachero – Subdelegada de Govern a Castelló.

 

⚫️Des de les 00.00 h La Vilavella estarà de Dol Oficial, queda convocada tota la ciudadania dimecres dia 27 a les 12.00 en la Plaça de la Vila a guardar 1 minut de silenci. DEP! Gràcies!!

2020-05-27T09:26:58+00:00 27/05/2020|
Skip to content