COMUNICAT D’INTERES

Nules-La Vilavella 02/11/2020
 
L’EDAR NULES-LA VILAVELLA FARÀ CONTROLS COVID DE LES AIGÜES RESIDUALS🦠🧪
 
La Comunitat d’Usuaris d’Abocaments (EDAR) Nules-la Vilavella portarà a terme controls per a la detecció primerenca de restes de material genètic del virus SARS-Cov-2, causant de la malaltia Covid-19, en les aigües residuals. L’empresa Facsa serà l’encarregada.
 
Així ho han anunciat hui el president de l’entitat i alcalde de Nules, David García, i la vicepresidenta i alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, els quals han coincidit en assenyalar l’importància d’aquesta iniciativa amb la que es vol previndre possibles rebrots del Covid-19 en aquestes poblacions.
 
 
 
En concret a Nules es faran setmanalment deu proves: a les sis escoles, a la Residència de Persones Majors Mare de Déu de la Soledat; una a les platges, una altra a Mascarell; i una última a l’IES Gilabert de Centelles.
 
A la Vilavella s’analitzaran tres mostres que correspondran a la zona de dalt del poble on es troba l’escola; a la part mitjana de la població que compta amb l’escoleta infantil i la Casa de la Música, i el Centre de Salut; i a la zona de la Vieta, l’altra part del poble, on estan les instal•lacions esportives.
 
Davant açò, Carmen Navarro, explica que “aquestes analítiques les farem públiques i segons els resultats ampliarem les proves al mes de desembre donat que en aquest moments qualsevol prevenció és important per a fer front a la situació epidemiològica que estem patint”.
 
2020-11-03T10:58:57+00:00 02/11/2020|
Skip to content