Activitats prèvies 2017-12-08T11:45:48+00:00

Activitats prèvies

DIUMENGE 3 DE SETEMBRE

08:00 H. Concurs de pesca de Festa la Vila organitzat pel Club de Pesca “EL Galfi” i patrocinat per l’Ajuntament de la Vilavella.

DILLUNS 4 DE SETEMBRE

19:30 H. En el Saló de la Casa de la Cultura “Manuel Vicent” reunió de penyes juntament amb la Coordinadora de Penyes i la Comissió de Festes en Ia que s’explicarà el programa de festes, es recordaran les normes bàsiques de convivència i es resoldran possibles dubtes.

DIMARTS 5 DE SETEMBRE

19:00 H. Al Club Frontennis La Vilavella semi finals del XIII Campionat de Frontenis Semiprotesional Memorial Fernando Gimeno.

19:00 H. A la Ciutat de la Raqueta semifinals del Torneig Amateur de Tennis i Pàdel de Festa la Vila.

19:30 H. A la plaça de la Vila sorteig de cadafals, durant el sorteig es repartirà el clàssic “porrat” patrocinat pel GRUP COOPERATIU CAJAMAR-CAIXA RURAL VILAVELLA i es realitzara el sorteig de pernils.

DIMECRES 6 DE SETEMBRE

17:00 H. A la plaça de l’Estrella muntatge de cadafals.

19:00 H. A la Ciutat de la Raqueta finals del Campionat Amateur de Festa la Vila de Tennis i Pàdel.

22:30 H. A l’Església Parroquial Sagrada Família de La Vilavella, Vigília de l’Adoració Nocturna en honor al Santíssim Sagrament.

DIJOUS 7 DE SETEMBRE

Durant el matí el tècnic municipal revisés els cadafals, totes les estructures han de complir la legislació vigent en el Reglament de “Bous al carrer” i l’Ordenança Municipal.

19:00 H. Al Club Frontennis La Vilavella final de la XIII Campionat Semiprofesional de Frontenis de Festa la Vila memorial Ferran Gimeno.

19:00 H. Al Camp Municipal d’Esports “La Pedrera” presentació de l’escola de Futbol Base de la Vilavella en totes les categories. Més l’equip amateur.

20:00 H. A la Fonda de Festes, campionat de Festa la Vila de Truc. Patrocinat per la Fonda de Festes.

22:00 H. A la Fonda de Festes, campionat de Guinyot de Festa la Vila. Patrocinat per la Fonda de Festes.

 

 

Skip to content